fbpx

Общи условия

Общи условия за онлайн магазина baofengbg.com

Моля, прочетете следните общи условия внимателно, преди да използвате онлайн магазина baofenggbg.com. Влизането и използването на този магазин се считат за приемане на тези условия. Ако не се съгласявате с тях, моля, не продължавайте да използвате магазина.

  1. Продукти и услуги

1.1. Магазинът baofengbg.com предлага разнообразие от радиостанции и свързани аксесоари. Описанията на продуктите и услугите, представени в магазина, са точни и подробни. Въпреки това, не гарантираме пълната точност на информацията и се стремим да осигурим възможно най-актуална информация.

1.2. Цените на продуктите и услугите са ясно обозначени в магазина. При покупка на продукт или услуга от baofengbg.com, вие се съгласявате да заплатите обозначената цена, заедно с приложимите такси и разходи за доставка.

  1. Регистрация на акаунт

2.1. За да използвате определени функционалности на магазина, може да бъде необходима регистрация на акаунт. Вие носите отговорността да предоставите точна и актуална информация при създаването на акаунта си.

2.2. Вие сте отговорни за поддържането на поверителността на вашата акаунт информация и парола и се съгласявате да поемате отговорност за всички дейности, свързани с вашата акаунт.

  1. Плащане и доставка

3.1. Магазинът baofengbg.com предоставя различни методи за плащане, които са ясно посочени в процеса на плащане. При използване на тези методи, вие се съгласявате със съответните условия и разходи, свързани с тях.

3.2. За доставка на поръчаните продукти или услуги, baofengbg.com

Твоята количка
  • No products in the cart.
0